Straal Coaching Rianne van Dijk

wie ben ik

Rianne van Dijk, geboren in 1980 te Doorn. Moeder van drie prachtige kinderen en heel gelukkig met mijn partner. 

In mijn leven heb ik altijd al een diep verlangen gehad naar het mensen helpen met lastige vraagstukken. Leven, handelen en contact maken vanuit mijn intuïtie en bron geeft mij enorm veel positieve energie. De meerwaarde van diepgang en echte gesprekken met mensen was en is heel groot voor mij. 

Zonder te oordelen luisteren! Samen, door te praten en te delen, licht werpen op de obstakels en daarmee tot oplossingen komen die eerder niet zichtbaar waren. 

Wat mij enorm boeit en intrigeert in het werk zijn de mogelijkheden die ieder mens heeft om in zichzelf oplossingen te vinden. Dit soort processen te mogen begeleiden geeft mij heel veel voldoening en maakt dat ik vanuit mijn eigen bron kan functioneren. Ik werk vooral intuïtief (invoelen zonder te denken) en maak daarnaast als het past gebruik van een aantal coachtechnieken.

In 2012 heb ik de Hbo opleiding voor Life coach afgerond bij het Atma instituut in Amersfoort.