“Bij binnenkomst bij Rianne voelde ik me op mijn gemak en kon me gelijk kwetsbaar opstellen. Ik had helder voor ogen waar ik vanaf wilde en kon dat direct aan Rianne kwijt. Zij kon mij goed terugkoppelen dat dat niet de intentie van coaching is en dat het erom gaat hoe je vormgeeft aan je eigen bagage die je mee hebt gekregen in je ‘cellen’.
Door middel van de gesprekken voelde ik me sterker worden en meer in contact met mijn kwetsbaarheden. Ik zie waar mijn krachten liggen en waar mijn valkuilen zijn. Door dit inzicht kan ik meer bij mezelf blijven en rust en orde creëren. Ik durf meer op persoonlijk vlak en op werkgebied!
Dank voor alle inzichten en de spiegel die je me voorhield! Het is zo waardevol geweest, ik pluk er tot op de dag van vandaag nog steeds de vruchten van.”
Liefs Laura


“Rianne is een enorm betrokken, warm en invoelend persoon. Zij ontvangt je in een sfeervolle en gezellig ingerichte ruimte. Rianne heeft mij geholpen om naar de kern te gaan van mijn vragen, mijn emoties en gevoel en beter te begrijpen waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Door met haar van gedachten te wisselen kwam ik op een dieper niveau tot inzichten in mijzelf. Rianne, je bent een geweldig mens!”
Warme groet! Marianne


” En toen kwam het moment, 10 jaar samen en je komt erachter dat alles maar op de automatische piloot gaat. En groei je langzaam uit elkaar, met alle gevolgen van dien. Samen met mijn vrouw besloten om eens hulp van buitenaf te zoeken. Een psycholoog of relatie therapie vonden we ook weer zoiets zwaars, en zo na wat speurwerk kwamen wij bij Rianne terecht. Bij binnenkomst voelde wij beide ons meteen op het gemak.Wat een knusse rustige ruimte. Wij hebben een aantal gesprekken met elkaar gehad en d.m.v de tips/ inzichten hebben wij elkaar weer helemaal gevonden. Gewoon een verademing. Wij zouden absoluut zeggen, mensen schroom niet om hier eens heen te gaan.
Wij willen Rianne enorm bedanken voor alles wat ze voor ons heeft betekent.”
Arno & Ilse


“Een coachingsessie met Rianne vind ik echt heerlijk ‘onderhoud’ voor mijn ziel. Het versterkt als iemand zo oordeelloos naar je luistert als zij doet. Als mens voelt zij heel toegankelijk, gastvrij en authentiek. En tegelijk geeft ze me tips, helpt me onderzoeken in plaats van oordelen en zet ze me aan het denken door zaken in een ander licht te zetten. Ik ga erna altijd weer met nieuwe energie op pad!”
Maaike Bosma


“Rianne heeft mij laten inzien dat ik niets of niemand nodig heb om gelukkig te zijn. Onder haar begeleiding heb ik een kijkje mogen nemen bij mijn innerlijke kind en heb ik mijzelf kunnen geven wat ik al die jaren nodig had. Er is een last van mijn schouders gevallen. Door de praktische tips die Rianne me heeft gegeven, kan ik beter omgaan met mijn blokkades. Ik ben Rianne heel erg dankbaar!”
Nathalie Slangen